6061 hliníková šesťhranná tyč

Stručný opis:

Autoair môže prijať prispôsobenú hliníkovú tyč.jeden obchod od hliníkových extrúznych profilov až po hotový výrobok, môže pomôcť ušetriť celé vaše náklady a zvýšiť zisk a skrátiť dodaciu lehotu pre vás.Vyrábame šesťhrannú hliníkovú tyč, štvorcovú hliníkovú tyč, masívnu hliníkovú tyč, dutú hliníkovú tyč, hliníkový profil rozdeľovača pneumatického solenoidového ventilu.


Detail produktu

Štítky produktu

Hliník je jedným z najrozšírenejších kovov na Zemi a je jedným z najpoužívanejších materiálov v mnohých priemyselných odvetviach.Vďaka mnohým materiálovým výhodám môže byť hliníková tyč použitá na zabezpečenie konštrukcie a podpory pre širokú škálu aplikácií.

Spoločnosť Autoair je jedným z popredných dodávateľov hliníkových tyčí (pneumatických valcov).Dodávame množstvo štýlov hliníkových tyčí, vrátane hliníkovej tyče 6061 a hliníkovej tyče 6063.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich možností hliníkových tyčí, kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme.

Tvary hliníkových tyčí

Hliníková tyč sa štandardne dodáva v rôznych štýloch a tvaroch.Tvar hliníkovej lišty zvyčajne určuje, na čo bude hliníková lišta slúžiť.Spoločnosť Autoair prepravuje veľké množstvo hliníkových tyčí.

6061 hliníková šesťhranná tyč

  • Hliníková šesťhranná tyč 6061 je ideálna pre aplikácie vrátane ventilov, armatúr, spojok, leteckých komponentov.
    • Môže byť spracované za tepla alebo za studena
    • Dobrá opracovateľnosť
    • Výborná zvárateľnosť
    • Dobrá elektrická vodivosť

Hliníková tyč 6061

  • Hliníková tyč 6061 je konštrukčná hliníková zliatina, ktorá si zachováva mimoriadne dobré mechanické vlastnosti.6061 sa považuje za tvárnenú zliatinu, na rozdiel od odlievacej zliatiny, čo znamená, že môže byť extrudovaná, valcovaná alebo kovaná do rôznych tvarov.
  • Hliníková tyč 6061 je veľmi vhodná pre aplikácie, ako sú stavebné výrobky, elektrické výrobky, potrubia a rekreačné výrobky.

FAQ:

1Q: Aká je dĺžka hliníkovej tyče (môžeme aj hliníkovú štvorcovú tyč)?

A: Je to 3 metre.Hliníková tyč inej dĺžky môžeme tiež vyrobiť špeciálne podľa vašich požiadaviek.

2: A čo prepravný balík?

Odpoveď: Vývoz dreveného puzdra.Máme skúsenosti s mnohými rôznymi krajinami, ako je Thajsko, Argentína, Brazília, Mexiko, Turecko atď.

3: Ste k dispozícii na dodanie vzoriek rúr z extrudovanej honovanej hliníkovej valcovej trubice (hliníková tyč 6061)?

Odpoveď: Áno, Autoair je schopný poskytnúť extrudovanú hliníkovú rúrku, aby ste skontrolovali kvalitu, a máme stovky rôznych profilov a rúrok, je pre nás ľahké ponúknuť vám malé vzorky.Normálne je vzorka bezplatná, aby sa ušetrili vaše náklady, ale bude to vyžadovať náklady na nástroje, ak je veľkosť trubice prispôsobená.


  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju